Nieuws

Zondag op wijkfeest arnhem-west

Komende zondag ( 5 september) zijn we weer te vinden op het Wijkfeest in Arnhem-West (Oranjestraat/Nassaustraat). 

 

Je bent van harte welkom om langs te komen voor een ontspannende penseelmassage, make-up advies, de aanschaf van producten, het maken van een afspraak of voor een praatje.

natural spirits nieuwe make-up

Laat je inspireren door de aardse kleuren van deze nieuwe make-up look. Je kunt deze make-up heel naturel aanbrengen, maar voor bijvoorbeeld een avond uit kan je ook uitpakken. Door de naturel kleuren past de make-up bij (bijna) ieder type. 

Nieuwe Dr. Hauschka producten

Vanaf nu te koop bij Salon Ardine, nieuwe Limited Edition make-up High Spirits.

 

De intense en levendige kleuren van deze nieuwe make-up spetteren van plezier. Kleurrijk, gevarieerd en ongecompliceerd. De look bestaat uit een prachtige Bronzing Glow powder, twee liquid lip colours (zit tussen lipstick en lipgloss in qua kleur en structuur) en twee Eye Crayons duo (een combinatie van oogschaduw en oogpotlood).

 

Om deze mooie make-up weer te verwijderen is er een nieuwe oogmake-up remover toegevoegd aan het assortiment. De oogmake-up remover bevrijdt de gevoelige huid rond de ogen zacht en grondig, ook van waterproof oogmake-up. In dezelfde stap verzorgt hij de huid met lichte, snel intrekkende oliën. Je huid voelt lekker soepel en zuiver aan. De samenstelling van kostbaar rozenwater en extracten van de heilzame planten ogentroost en venkel harmoniseren en kalmeren de zeer tere en gevoelige huid rond de ogen.

Facebook

Om de laatste nieuwtjes van Salon Ardine direct te lezen kan je ons ook volgen op Facebook. Dan weet je het als eerste als er iets nieuws is. Klik hier om meteen naar onze facebookpagina te gaan. 


Salon Ardine

Schoonoord 8

6931 BT Westervoort

026-3112335

info@salonardine.nl

 

Lid Anbos, Stivas gediplomeerd