nieuws


UPDATE 1 april | De maatregelen zijn verlengd tot 28 april.

 

Door de recente ontwikkelingen en nieuwe maatregelen omtrent het corona-virus, heeft Salon Ardine  besloten tot 6 april te sluiten voor behandelingen.

 

Laten we hopen dat het virus met de getroffen maatregelen kan worden gestopt. Gezondheid boven alles. Wij wensen iedereen het allerbeste toe in deze periode van verplichte rust. Zorg goed voor jezelf en elkaar met spelletjes en hartelijkheid. We hopen dat we elkaar snel weer kunnen ontmoeten.

 

Zijn je producten (bijna) op; wij kunnen je bestelling versturen of voor je klaarzetten zodat je het kan komen ophalen. Neem contact met ons op via mail: info@salonardine.nl of telefoon: 026-3112335.

 

Veel gezondheid en sterkte toegewenst in deze bizarre tijden.

 

Lieve groet,

Ardine & Simone 

natural spirits nieuwe make-up

Laat je inspireren door de aardse kleuren van deze nieuwe make-up look. Je kunt deze make-up heel naturel aanbrengen, maar voor bijvoorbeeld een avond uit kan je ook uitpakken. Door de naturel kleuren past de make-up bij (bijna) ieder type. 

Nieuwe Dr. Hauschka producten

Vanaf nu te koop bij Salon Ardine, nieuwe Limited Edition make-up High Spirits.

 

De intense en levendige kleuren van deze nieuwe make-up spetteren van plezier. Kleurrijk, gevarieerd en ongecompliceerd. De look bestaat uit een prachtige Bronzing Glow powder, twee liquid lip colours (zit tussen lipstick en lipgloss in qua kleur en structuur) en twee Eye Crayons duo (een combinatie van oogschaduw en oogpotlood).

 

Om deze mooie make-up weer te verwijderen is er een nieuwe oogmake-up remover toegevoegd aan het assortiment. De oogmake-up remover bevrijdt de gevoelige huid rond de ogen zacht en grondig, ook van waterproof oogmake-up. In dezelfde stap verzorgt hij de huid met lichte, snel intrekkende oliën. Je huid voelt lekker soepel en zuiver aan. De samenstelling van kostbaar rozenwater en extracten van de heilzame planten ogentroost en venkel harmoniseren en kalmeren de zeer tere en gevoelige huid rond de ogen.

Facebook

Om de laatste nieuwtjes van Salon Ardine direct te lezen kan je ons ook volgen op Facebook. Dan weet je het als eerste als er iets nieuws is. Klik hier om meteen naar onze facebookpagina te gaan.