Nieuws

Nieuwe Dr. Hauschka producten

Vanaf nu te koop bij Salon Ardine, nieuwe Limited Edition make-up High Spirits.

 

De intense en levendige kleuren van deze nieuwe make-up spetteren van plezier. Kleurrijk, gevarieerd en ongecompliceerd. De look bestaat uit een prachtige Bronzing Glow powder, twee liquid lip colours (zit tussen lipstick en lipgloss in qua kleur en structuur) en twee Eye Crayons duo (een combinatie van oogschaduw en oogpotlood).

 

Om deze mooie make-up weer te verwijderen is er een nieuwe oogmake-up remover toegevoegd aan het assortiment. De oogmake-up remover bevrijdt de gevoelige huid rond de ogen zacht en grondig, ook van waterproof oogmake-up. In dezelfde stap verzorgt hij de huid met lichte, snel intrekkende oliën. Je huid voelt lekker soepel en zuiver aan. De samenstelling van kostbaar rozenwater en extracten van de heilzame planten ogentroost en venkel harmoniseren en kalmeren de zeer tere en gevoelige huid rond de ogen.

Beauty retreat naar mallorca

Simone organiseert met Hemelvaart in 2019 een Beauty Retreat naar Mallorca. Op een prachtige plek midden in de natuur in het Tramuntana gebergte, genieten we gedurende 5 dagen/4 nachten van heerlijke behandelingen, lekker en gezond eten (vegetarisch of met vis), 1 dag detox, een bezoek aan het strand, prachtige wandelingen door de natuur en van.. niks doen. Ontspannen. 

 

TIJD VOOR JEZELF

4 overnachtingen in een hotel**** (finca) 

in de natuur

Dr. Hauschka behandelingen

Gezond eten (1 dag detox)

Meditatie

Lezen

Mandala's kleuren

Wandelingen

(Binnen)zwembad

Bezoek aan strand

Daily soft exercices (combi yoga/ballet)

Niets doen.. niets hoeven..

 

Prijs vanaf € 750,-

 

Facebook

Om de laatste nieuwtjes van Salon Ardine direct te lezen kan je ons ook volgen op Facebook. Dan weet je het als eerste als er iets nieuws is. Klik hier om meteen naar onze facebookpagina te gaan. 


Salon Ardine

Schoonoord 8

6931 BT Westervoort

026-3112335

info@salonardine.nl

 

Lid Anbos, Stivas gediplomeerd