Nieuws

Zaterdag 26 mei is het zover; het 30-jarig jubileumfeest van Salon Ardine. Hieronder vind je het programma.

Detox your skin

Vanaf heden te verkrijgen bij Salon Ardine; de kweepeercrème, melissecrème, rozencrème (light) en vloeibare dagcreme 30 ml verpakking met een gratis miniatuur van de oogcrème. 

 

Elke huid is uniek - in de uitstraling, in het gevoel, in de behoeften. Dat is waarom Dr. Hauschka dagverzorging heeft ontwikkeld, die de individuele huidbeelden in balans brengt. Elke dagverzorging heeft een eigen leidende plant als ingrediënt. Dit geeft de crèmes een onderscheidend vermogen. De Rozencrème omhult de huid zachtjes met een beschermende laag, terwijl de Rozencrème Light de delicate teint lichtjes een roze gloed geeft. De Kweepeercrème is ongecompliceerd en verfrissend, en als bemiddelaar brengt de Melissecrème onze huid in balans. Mensen met een bleke huid zijn blij met de gemakkelijke verzorging van Dr. Hauschka’s Vloeibare Dagcrème.

purple light - make-up look

“Tussen gisteren en morgen ligt een streepje paars licht. Het moment net voor de dag begint. Een magisch moment.”

 

Laat je persoonlijkheid stralen en je inspireren door de intense kleuren van deze limited edition: zacht rosé, krachtig lila en diep paars. De vier tinten van het Eyeshadow Palette versterken de kleur van de ogen, de Eye Definer geeft de blik een mysterieuze gloed en de Teint Powder geeft de huid een frisse en subtiel glinsterende finish. De speciale textuur van de twee Liquid Lip Colours zorgt voor een intense glans die heerlijk zacht en verzorgend aanvoelt op de lippen.

 

De kleurrijke verpakkingen zijn een inspiratie van de Zweedse kunstenares Emma Lindström 

 

Nieuwsgierig naar wat anderen schreven over deze make-up? Klik op de volgende links naar bloggers over hun ervaringen:

Review Zazazoo 

Review Laura Mariska

Review Zoë (Zolea)

 

Salon Ardine

Schoonoord 8

6931 BT Westervoort

026-3112335

info@salonardine.nl

 

Lid Anbos, Stivas gediplomeerd