Nieuwsbrief

Regelmatig (ca. 4x per jaar) versturen wij een digitale nieuwsbrief per e-mail. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwtjes, ontwikkelingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.


Subscribe

* indicates required

De Prakt(eik) gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om u te informeren over nieuws, acties en gebeurtenissen binnen Salon Ardine | De Prakt(eik). Door hieronder een vinkje te zetten blijft u op de hoogte.

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link 'Hier kan je jezelf afmelden' te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@deprakteik.nl. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.