Workshops en cursussen

Regelmatig worden er bij Salon Ardine workshops en cursussen georganiseerd. Hieronder worden de verschillende workshops & cursussen beschreven. Het is mogelijk om je in te schrijven op één van de data, maar het is uiteraard ook mogelijk om zelf een groep te vormen en samen deel te nemen aan een workshop. Leuk voor een vrijgezellenfeest, tienerverjaardag, vriendinnenuitje of personeelsuitje. De workshops worden in de salon gegeven, maar kunnen ook bij jou thuis of op een andere locatie worden verzorgd.

 

Workshop gezichtsverzorging

Tijdens deze workshop maak je kennis met het verzorgingsconcept van Dr. Hauschka door de producten zelf uit te proberen. Je gaat zelf aan de slag met het reinigen van de huid, je krijgt een masker en je kunt de verschillende crèmes proberen. Ook geven wij je een persoonlijk huidverzorgingsadvies. Inclusief een hapje en een drankje.

2 uur | € 20,00 per persoon

Workshop make-up

Laat je inspireren door het moment, het seizoen of je stemming. Je leert tijdens de workshop stap-voor-stap hoe je de make up het beste kunt opbrengen. En je kunt alles proberen, zodat je kunt bekijken wat het beste bij jou past. Om de juiste keuzes te maken krijg je advies van een Dr. Hauschkatherapeut en uiteraard kun je al je vragen ook stellen. Inclusief een hapje en een drankje.

2 uur | € 20,00 per persoon


Salon Ardine

Schoonoord 8

6931 BT Westervoort

026-3112335

info@salonardine.nl

 

Lid Anbos, Stivas gediplomeerd