Consult bloesemremedies

De bloesemremedies dringen door tot in de kern. Ze helpen ons om blokkades op geestelijk-emotioneel gebied op te ruimen. Door de ondersteuning van de remedies komt je geest in balans, ze helpen om bijvoorbeeld angst aan te gaan, te verwerken en los te laten. Het lichamelijke probleem kan (eventueel in combinatie met celzouten) verminderen. Je kan nieuwe stappen zetten omdat je niet langer meer gebukt hoeft te gaan onder iets moeilijks. Dat geeft ruimte voor iets nieuws. Verborgen talenten kunnen worden ontplooid en het bewustzijn wordt versterkt.

Bloesemremedieconsult l 30 minuten | € 31,00

Inclusief een flesje bloesems. Los flesje bloesems (herhalingsflesje) | € 9,25 

Tijdens een bloesemremedieconsult kijken we samen naar de bloesem(s) die het beste past (passen) bij de klacht. Bloesemremedies kunnen goed worden ingezet bij emotionele disbalans, bijvoorbeeld door een overlijden, ontslag, nieuw werk, ziekte, nieuwe uitdagingen en de verandering van de seizoenen.


Een bloesemremedie consult ziet er als volgt uit: 


Kies de mooiste bloem, paddenstoel of gewoon het mooiste plaatje uit de hele serie. De mooiste foto geeft je de informatie over het nieuwe, de nog te ontwikkelen kwaliteit in jezelf. Het is net als mooie muziek. Door naar de muziek te luisteren breng je de kwaliteit naar binnen. Heb je het liedje honderd keer gehoord, dan is het niet mooi meer en heb je het in je innerlijk aangevuld. Op dezelfde manier werkt de inname van een bloesemremedie. Kies dan de minst mooie bloem, paddenstoel of het minst mooie plaatje uit de hele serie. De minst mooie geeft je de informatie over wat je teveel doet in jezelf. Ben je druk in je hoofd en er komt bijvoorbeeld een druk iemand binnen, dan wil je deze persoon het liefst zo snel mogelijk de kamer uit hebben. Het gelijke botst met elkaar. De door jou uitgekozen bloesemremedie laat je de tegenover gestelde kwaliteit ontwikkelen. Doordat de drukte in je hoofd verandert in rust, verdwijnt het probleem met de drukke persoon. (bron: Bloesem Remedies Nederland)

Van de twee uitgekozen bloesems maak ik een remedie om in te nemen en mee naar huis te nemen.


N.B. Het consult kan ook tijdens een gezicht- of lichaamsbehandeling (van minimaal een uur). Tijdens het voetbad is het mogelijk om de bloesems uit te zoeken. De uitgekozen bloesems worden direct tijdens de behandeling ingezet, waardoor het nog meer een energetische behandeling wordt en de bloesems direct ondersteuning kunnen bieden.