Consult bloesemremedies & celzouten

De bloesemremedies dringen door tot in de kern. Ze helpen ons om blokkades op geestelijk-emotioneel gebied op te ruimen. Door de ondersteuning van de remedies komt je geest in balans, ze helpen om bijvoorbeeld angst aan te gaan, te verwerken en los te laten. Het lichamelijke probleem kan (eventueel in combinatie met celzouten) verminderen. Je kan nieuwe stappen zetten omdat je niet langer meer gebukt hoeft te gaan onder iets moeilijks. Dat geeft ruimte voor iets nieuws. Verborgen talenten kunnen worden ontplooid en het bewustzijn wordt versterkt.
Een van de mensen die zich in de 19e eeuw bezighield met mineralen in het menselijk lichaam was dr. Wilhelm Heinrich Schüssler. Hij ontdekte dat de meeste ziektes op een tekort aan mineraalzouten binnen in de cel terug te voeren zijn. Celzouten (of mineraalzouten) vullen deze tekorten in het menselijk lichaam aan, waardoor lichamelijke problemen kunnen verdwijnen. Celzouten worden vaak in combinatie met bloesems ingezet, waardoor de werking zowel op emotioneel als op lichamelijk gebied is. Meer informatie over celzouten kunt u vinden op de site van het Informatiecentrum Dr. Schüssler celzouten, waarvan ook gebruik is gemaakt bij het schrijven van bovenstaande tekst.

Bloesemremedie en celzoutconsult l 60 minuten | € 64,00

Flesje bloesems / Potje celzouten | € 10,75 per stuk

Tijdens een bloesemremedieconsult kijken we samen naar de bloesem(s) die het beste past (passen) bij de klacht. Bloesemremedies kunnen goed worden ingezet bij emotionele disbalans, bijvoorbeeld door een overlijden, ontslag, nieuw werk, ziekte, nieuwe uitdagingen en de verandering van de seizoenen.

 

Een consult ziet er als volgt uit:

 

Aan de hand van een vragenlijst bekijken we samen wat de klachten zijn en welke celzouten ervoor kunnen worden ingezet. U krijgt de celzouten in de hand om te voelen of ze bij u passen. Ik voel en kijk mee of de gekozen celzouten de juiste zijn. Vervolgens kies je de mooiste bloem, paddenstoel of gewoon het mooiste plaatje uit de hele serie. De mooiste foto geeft je de informatie over het nieuwe, de nog te ontwikkelen kwaliteit in jezelf. Het is net als mooie muziek. Door naar de muziek te luisteren breng je de kwaliteit naar binnen. Heb je het liedje honderd keer gehoord, dan is het niet mooi meer en heb je het in je innerlijk aangevuld. Op dezelfde manier werkt de inname van een bloesemremedie. Kies dan de minst mooie bloem, paddenstoel of het minst mooie plaatje uit de hele serie. De minst mooie geeft je de informatie over wat je teveel doet in jezelf. Ben je druk in je hoofd en er komt bijvoorbeeld een druk iemand binnen, dan wil je deze persoon het liefst zo snel mogelijk de kamer uit hebben. Het gelijke botst met elkaar. De door jou uitgekozen bloesemremedie laat je de tegenover gestelde kwaliteit ontwikkelen. Doordat de drukte in je hoofd verandert in rust, verdwijnt het probleem met de drukke persoon. (bron: Bloesem Remedies Nederland)

Van de uitgekozen bloesems maak ik een remedie om in te nemen en mee naar huis te nemen.