Lichaamsbehandelingen

Dr. Hauschka lichaamsbehandeling

Een ontspannende ritmische behandeling voor ontspanning van top tot teen; voor man en vrouw. Deze behandeling versterkt de gezondheid, spreekt de krachten van het zelfregulerend vermogen aan en schenkt een gevoel van welbehagen.

ongeveer 1,5 uur | € 85,95

Hydromassage

Een heerlijke ontspannende massage op warmwaterkussens. Deze massage is ook uitermate geschikt bij stijve, vastzittende spieren en tijdens de zwangerschap. Het gehele lichaam wordt gemasseerd. De rug en benen worden gemasseerd terwijl men op de rug ligt; u hoeft zich niet om te draaien.

ongeveer 75 minuten | € 79,95


Rug-nek-schoudermassage op warmwaterkussen

Een hydromassage van de gebieden die vaak vast zitten. Je ligt op de rug op het warmwaterkussen, terwijl de rug nek en schouders worden gemasseerd. Een heerlijke massage voor vastzittende spieren.

ongeveer 30 minuten | € 39,50

Rug-nek-schoudermassage met moxalamp

De combinatie van massage en de moxalamp is een ware traktatie voor je lijf. Door het gebruik van de moxalamp wordt het lichaam op een bepaalde plaats door en door verwarmd. De werking van de moxalamp is vergelijkbaar met de infraroodlamp, al dringen de golven van de moxalamp nog dieper door. Pijnklachten (zoals spierpijn, rugpijn en ook chronische pijn) kunnen door de diepe warmte verminderen en de moxalamp helpt het genezingsproces te versnellen. Voor het beste resultaat is het aan te raden om de massage met moxalamp regelmatig te herhalen.

ongeveer 30 minuten | € 36,50