maatregelen in de salon

✔Verspreiding van het corona-virus vindt plaats door in contact te zijn met elkaar, door in gesprek te zijn met elkaar, dus is afstand nemen wanneer dat mogelijk is belangrijk. 

 

✔Op het moment dat de behandeling start, wordt er in principe niet meer gekletst; we zijn dan binnen anderhalve meter afstand van elkaar. Daarmee zijn de behandelingen in de praktijk in principe stilte-behandelingen. Wil je iets zeggen, dan mag dat natuurlijk wel.

 

✔Ik draag een mondkapje tijdens de behandeling.

 

✔Het aanbrengen van make-up is niet standaard na afloop van de behandeling. Wil je graag met make-up de praktijk verlaten, geef dit van tevoren aan, dan komt er een toeslag bij of neem je eigen producten/penselen mee, zodat je jezelf kan opmaken.

 

✔Heb je producten nodig voor thuis en weet je al precies wat? Fijn als je dit voor de behandeling aangeeft, dan zetten we het alvast voor je klaar. Natuurlijk kijken we ook tijdens de behandeling naar jouw huid en wat daar het beste bij past. 

 

Overige maatregelen om veilig te kunnen werken: 

 

✔Bij binnenkomst in de praktijk vraag ik je om je handen te desinfecteren. Natuurlijk bied ik jou hiervoor het middel aan en desinfecteer ik zelf voor, tijdens en na de behandeling mijn handen. 

 

✔De praktijkruimte wordt goed gelucht tussen de behandelingen door. Stoelleuningen, deurklinken en het toilet worden regelmatig gedesinfecteerd. Dit betekent dat ik de tijdsplanning nauw zal hanteren om veilig te kunnen werken. 

  

✔Ik wil je vragen 2 handdoeken en een hoeslaken mee te nemen. 

 

✔Het is heel belangrijk dat je je afspraak annuleert wanneer je klachten hebt; verkoudsheidsklachten als hoesten, niezen en keelpijn, bij koorts, maar ook bij maag-en darmklachten, want dit kunnen milde coronaklachten zijn. Je ontvangt een vragenlijst over je gezondheid alvorens de afspraak is. Gelieve deze voor jezelf in te vullen en indien er een vraag met 'JA' wordt beantwoord, verzetten we de afspraak. 

 

✔Dat geldt andersom natuurlijk ook; op het moment dat ik klachten heb, annuleer ik jouw afspraak in mijn praktijk. 

 

Met bovenstaande maatregelen en aanpassingen kijk ik er naar uit om je te behandelen. 

Facebook

Om de laatste nieuwtjes van Salon Ardine direct te lezen kan je ons ook volgen op Facebook. Dan weet je het als eerste als er iets nieuws is. Klik hier om meteen naar onze facebookpagina te gaan.