Workshops en cursussen

Regelmatig worden er bij Salon Ardine workshops en cursussen georganiseerd. Hieronder worden de verschillende workshops & cursussen beschreven. Voor 2023 zijn nog geen data gepland. Heb je interesse in een workshop, maak je interesse kenbaar en als we een groepje geïnteresseerden hebben plannen we een datum. Het is ook mogelijk om voor een speciale gelegenheid (vrijgezellenfeest, activiteit tijdens werkuitje, verjaardag, etc.) een workshop te organiseren voor een besloten groep. 

De workshops vinden plaats in de salon, maar het kan ook bij je thuis of op een andere locatie.  

Workshop gezichtsverzorging

Tijdens deze workshop maak je kennis met het verzorgingsconcept van Dr. Hauschka door de producten zelf uit te proberen. Je gaat zelf aan de slag met het reinigen van de huid, je krijgt een masker en je kunt de verschillende crèmes proberen. Ook geven wij je een persoonlijk huidverzorgingsadvies. Inclusief een hapje en een drankje.

2 uur | € 20,00 per persoon

Workshop make-up

Laat je inspireren door het moment, het seizoen of je stemming. Je leert tijdens de workshop stap-voor-stap hoe je de make up het beste kunt opbrengen. En je kunt alles proberen, zodat je kunt bekijken wat het beste bij jou past. Om de juiste keuzes te maken krijg je advies van een Dr. Hauschkatherapeut en uiteraard kun je al je vragen ook stellen. Inclusief een hapje en een drankje.

2 uur | € 20,00 per persoon


Privé workshop

Het is ook mogelijk om de workshop privé te boeken. Dat kan met een eigen groepje (bijvoorbeeld voor een verjaardag- of vrijgezellenfeest), maar het kan ook samen met je zus, vriendin, moeder, etc. Heb je interesse in een privé workshop? Neem dan contact op via info@salonardine.nl of bel naar 026-3112335 en we informeren je over de mogelijkheden en prijzen. 

Aanmelden

 Je kunt je aanmelden voor een van de workshops door een mail te sturen naar info@salonardine.nl of te bellen naar 026-3112335